زندگینامه زنده یاد فریدون مالکی سلطان رینگ جهان
فریدون مالکی در فروردین سال ۱۳۴۳ در محله خانی آباد کهنه متولد شد. پدرش؛ غلام مالکی، مربی بدنسازی بود و در همان سال های دهه ۴۰ به مقام قهرمانی آسیا نائل شد. او خود مبدع فیگورهای بدنسازی بود. علاقه فریدون به ورزش از همان سنین کودکی با موفقیت های پدر و پیروزی های او شکل گرفت. او در سن نه سالگی همراه برادر کوچک ترش، فرشاد مالکی، به کلاس ورزشی های رزمی زیر نظر استاد میرزایی می رفت.
او فعالیت آموزشی خود را در باشگاه سعدیان واقع در میدان منیریه تهران متمرکز کرد و به تدریس فول کنتاکت در این مکان پرداخت، این 2 برادر آکادمی هنرهای رزمی آزاد ایران را در سال 1364 تاسیس نموده و طی سالیان متمادی تلاش خستگی ناپذیر شاگردانی نام آور را تربیت نمودند، سرانجام این آکادمی توانست در سال 1378 مجوز رسمی فعالیت خود را از فدراسیون کاراته کشور کسب نماید اما در خلال این ایام این 2 برادر علیرغم کمبود شدید امکانات و حمایت های مسئولین وقت ورزش کشور با هزینه شخصی اقدام به حضور در مسابقات جهانی شوت بوکسینگ سال 1992(1371) در کشور ژاپن نمودند و نتیجه سالها تلاش و پشتکار آنها کسب افتخاری بی نظیر در آن سالها برای کشور ایران بود. در این مسابقات که در کشور ژاپن برگزار می شد و مثل همیشه ژاپنی ها همه مدالها و مقام ها را برای خود می خواستند، فریدون مالکی موفق به شکست دادن قهرمان ملی ژاپن و دارنده لقب سلطان رینگ جهان تایرا موسوم به (مرد سر آهنی) در وزن 75 کیلو گرم شد و عنوان سلطان رینگ جهان را از آن خود نمود، دراین مسابقات استاد فرشاد مالکی برادر کوچکتر استاد فریدون مالکی نیز در وزن 85 کیلوگرم موفق به کسب مقام اول شد.
بعد از کسب این افتخار بزرگ بود که خیل جوانان مشتاق به فراگیری فول کنتاکت و شوت بوکسینگ به حرکت درآمد و در آن زمان مصاحبه های متعددی نیز از جانب این 2 برادر به چاپ رسید. فریدون مالکی با علاقه و هزینه شخصی و پشتکار زیاد موفق به کسب مدرک لیسانس تربیت بدنی از دانشگاه هنرهای رزمی ایالات متحده آمریکا و کمربند مشکی دان 7 از کالج کاراته AIKIA و سازمان جهانی هنرهای رزمی آزاد WAIM شد. پس از مدتی این 2 برادر مرکز فعالیت خود را به باشگاه پارس واقع در پل امیربهادر تقاطع خیابان ولیعصر(عج) و خیابان قزوین منتقل نمودند و در این باشگاه در 2 بخش اقدام به آموزش فول کنتاکت و شوت بوکسینگ نمودند که حاصل آن قهرمانان ارزنده ای همچون آقایان حسین اجاقی، سعید بازیار،جعفر عرفانیان خواه،امیر اجاقی،احسان نظیفی، امیر مصدق و … می باشد که حقیر نیز در سال 73-74 افتخار شاگردی این 2 برادر را برای مدت کوتاهی در این باشگاه که اتفاقا همانند باشگاه سعدیان نزدیک منزل پدری واقع شده بود داشتم.
منبع متن و تصاویر : سایت فول کنتاکت