دانلود کارتون بچه های کوه آلپ با لینک مستقیم
دانلود کارتون قدیمی بچه های کوه آلپ با کیفیت عالی
کارتون بچه های کوه آلپ بازپخش جدید شبکه دو از سایت سنتی ها
*** در صورت درخواست صاحب اثر یا دستور ستاد ساماندهی حذف خواهد شد ***
بچههای کوه آلپ، داستان یک زندگی است با تمام شیرینیها و تلخیهایش… آنت و لوسین که در همسایگی هم زندگی میکنند شخصیتهای اصلی این داستانند.دوستی، مهربانی، محبت، خشم، کینه، نفرت، بخشش و وفاداری در این داستان به هم آغشته و در کنار یکدیگر قرار گرفته به گونهای که بیننده با تمام این احساسات در کنار هم ارتباط برقرار کرده و همزمان آنها را درک میکند.
صدا پیشگان نسحهٔ فارسی
- سرپرست گویندگان و راوی داستان: هوشنگ مرادی
- آنت: ناهید امیریان شمسآبادی
- لوسین: نوشابه امیری
- دنی/خواهر لوسین: مریم شیرزاد
- مادر لوسین: آزیتا لاچینی
- مادربزرگ آنت: فهیمه راستکار
- استاد نجار: حمید منوچهری
- پدر آنت: مهدی آژیر
- آقای نیکولاس: محمدعلی دیباج
لینک های دریافت کارتون بچه های کوه آلپ
نمایش رایگان کارتون بچه های کوه آلپ (قسمت اول)
[restrict paid=”true”]
* * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * *
[/restrict]
درونمایه انیمیشن بچه های کوه آلپ
بچه های کوه آلپ بر اساس رمان انگلیسی جواهرهای برف ساخته شده است که در سال های بعد از جنگ جهانی دوم توسط پاتریشیا سنت جان به رشته تحریر درآمد. درونمایه این داستان، بخشش است. نویسنده داستان در شرح زندگی خود در مورد انگیزه اش برای نوشتن داستان چنین می نویسد:
«دنیا بعد از جنگ به سمت آرامش پیش می رفت اما همزمان با مشخص شدن قساوت ها، خشم و نفرت زیادی هم برانگیخته شد. به خاطرم آمد پسرانی را که از جنگ باز می گشتند و با بی وفایی همسرانشان روبرو می شدند. به خاطرم آمد چهرۀ کسانی را که از اولین نمایشگاه تصویری از شرایط مخوف بلسن و وضعیت شهرهای بمباران شده در اروپا دیدن کرده بودند. خشم و رنج کسانی که نمی توانستند دیگران را ببخشند، پشیمانی کسانی که نمی توانستند خود را ببخشند، و می فهمیدم که کودکان این نسل، بیش از هر چیزی، بایستی معنای بخشش را بیاموزند.»
داستان این انیمیشن، هول سه شخصیت محوری آنت، لوسین و دنی شکل گرفته و مفاهیم عشق، نفرت، مرگ، معلولیت، ندامت، از خود گذشتگی، بخشش، آشتی و … را جستجو می کند. در خلال داستان موضوعات دیگری چون افکار، انگیزه ها، کش مکش ها، احساسات و ترس های درونی کودکی، همچنین دعاها و گرایش آن ها به دینداری به وضوح به تصویر در می آید.